A kezdet

Akkor én most színt vallok. KÉK! Meglepődtetek, mi?
Na, jó. Megpróbálom komolyabban, bár nagyon nehezemre esik, mert kimondottan nem szeretem magam túl komolyan venni, de itt most kérni szeretnék valamit tőletek, vagyis talán nem annyira kérni, mint inkább csak kérdezni, úgyhogy muszáj lesz összekapnom magam.
Szóval, az a helyzet, hogy régóta játszadozom a blogírás gondolatával, de még nagyon képlékeny állapotban van az ötlet is, és a megvalósítás is. 
Olyan igazi csajos blog lenne, hasonló ehhez, amit itt a facén művelek, csak megspékelve még extra észosztással. Bocs! Azt ígértem, komolyan. Tehát több saját gondolattal kiegészítve tálalnám továbbra is a lakberendezős, képzőművészetis, irodalmi, zenei és főleg gasztronómiai falatkáimat valamint az "ámátőr" lélekbúvárkodásaimat is(Jézus,Mária,Szent József!), vagyis mindazokat a dolgokat, amik engem érdekelnek. Sőt még ilyen "ép testben ép lélek" izé is lenne, mert a mozgást is rendkívül fontosnak tartom.
A kérdés tehát a következő: Volna erre igény szerintetek? Olvasná ezt egy árva, szerencsétlen lélek is? ((Tudom! Ez már két kérdés volt.)
Megköszönném, ha véleményt nyilvánítanátok, és nem kell kímélni! A negatívumot is jól tudom kezelni, mert ugye, aki kiáll a sarokra, az ne csodálkozzon, ha... 
...hát (Igen, ezt is tudom, nem kezdünk vele mondatot.)..., akkor írjatok, jó? ...és Köszi! 
Cookie

Ajánló
Kommentek
  1. Én